ЗА БИРАРИЯТА

Нашата

Бирария

Бира се сервира в повечето заведения, но навсякъде чакаме бармана или сервитьора да ни я поднесе.

Не и в AleHouse, където сме внедрили уникална система, неизползвана досега по българските земи!

 

 

Името AleHouse се превежда буквално като пивница, но спокойно можем да я наречем и дом на живото пиво – даже образцов, ако дадем оценка на обстановката и обзавеждането от масивно тъмно дърво и кожа.

От огромните съдове за доферментация (ще ги видите веднага с влизането) ЖИВОТО пиво циркулира по тръби из цялото заведение и потича с едно дръпване на кранчето директно в чашата ви, а брояч отмерва колко сте си сипали.

А за тези, които искат да разнообразят, предлагаме още два вида наливни класики – Leikeim Hellе Weisse и Hobgoblin, както и още 27 вида бутилирана бира от Чехия, Англия, Германия, Белгия и Франция. Така че тук е мястото за хубава и качествена бира!

Ако все пак това не ви изкушава и не сте много по бирата, в AleHouse изборът на високоалкохолни и безалкохолни напитки е впечатляващ.

А за мезетата ни…. предлагаме мезета за всеки вкус, които вървят с мнооого бира! В AleHouse можете да опитате и страхотните ни ястия от дивеч – от дивечови наденички и кюфтенца до неустоими основни ястия с елен и диво прасе!

Двете

основни зали

Двете ни основни зали са с общ капацитет 130 седящи места. Тъй като бирата често върви със спорт, навсякъде има големи телевизори, за да проследите любимия си мач. В залите има и професионално звукоозвучаване, което ги прави подходящи за всякакви партита, групи и DJ.

 

ВИП

зала

За специални събития и срещи в по-тесен кръг, сме отделили зала с 20 седящи места. Така няма да бъдете обезпокоявани и ще се насладите на всяка Ваша среща. Бъдете наши специални гости!